چهارشنبه ۵ تیرماه ۱۳۸۷
چه کسی از اینترنت پرسرعت میترسد؟
۱- شش هفت سال پیش، وقتی برای نخستین بار از خانه به اینترنت وصل شدم، یک پنتیوم اس ۱۲۰ داشتم که ۳۲ مگابایت رم و ۶۰۰ مگابایت هارد داشت. امروز یک اتلون دوهستهای ۵۰۰۰ دارم با دو گیگابایت رم و ۵۰۰ گیگابایت هارد. سرعت پردازندهام تقریباْ ۴۰ برابر شده، رم کامپیوترم ۶۴ برابر و فضای هارددیسکم نزدیک به هزار برابر؛ اما هنوز از همان راه و با همان مودمی به اینترنت وصل میشوم که شش هفت سال پیش وصل میشدم: یک مودم جنیوس لوسنتوین با حداکثر سرعت ۵۶ کیلوبیت بر ثانیه. اینجا ابرشهر تهران است؛ پایتخت ایران و «امالقرای جهان اسلام»
۲- این اصلاً مهم نیست که در منطقه مخابراتی قدس (امیرآباد) با سه پیششماره ۸۸۰۰، ۸۸۰۲ و ۸۸۶۳ هیچ شرکتی نیست که خدمات اینترنت ADSL بدهد. حتی این هم مهم نیست که به لطف همان مخابرات، اکثر خطوط تلفن این منطقه PCM4 هستند و اصولاً از ADSL پشتیبانی نمیکنند. مسأله این است که حداکثر سرعت اینترنت پرسرعت! برای کاربر خانگی ۱۲۸ کیلوبیت بر ثانیه است که واقعاً فرق چندانی با همین اینترنت دایالآپ تلفنی ندارد.
۳- نمیخواهم از آمار و اعداد سرعت اینترنت در کشورهای مختلف صحبت کنم. میخواهم بگویم چرا ما در کشورمان اینترنت پرسرعت نداریم. میخواهم به این پرسش، پاسخ بدهم که چه کسی از اینترنت پرسرعت میترسد؟
۴- مهمترین دشمن اینترنت در کشور ما، نبود پول الکترونیکی و خرید الکترونیکی است. در واقع تا وقتی بخشی از اقتصاد کشور، وابسته به اینترنت نشود، اینترنت از یک «امتیاز» و «اختیار» به یک «حق» و «اجبار» تبدیل نمیشود. اگر شما میتوانستید حداقل یک سری کالاها مثل گوشی موبایل، دوربین دیجیتال و لوازم الکترونیکی یا مثلاً لوازم خانگی را در اینترنت ببینید، مقایسه کنید، بخرید و بعد آن را در خانه تحویل بگیرید، دیگر لازم بود که برای خرید به بازار بروید؟
جالب است. وقتی میخواهم مثلاً یک گوشی بخرم، میروم مقالات بررسی (Review) مدلهای مختلف و نظرات کاربران را در سایتهای ایرانی و خارجی میخوانم، از قیمتها در بازار ایران مطلع میشوم و مدل مورد نظرم را انتخاب میکنم. بعد باید میروم بازار و بدون توجه به حرفهای فروشندهها، همان جنس را میخرم. واقعاً خندهدار نیست؟
۵- اما زیان اصلی اینترنت پرسرعت متوجه کیست؟ چه کسی از اینکه چند میلیون ایرانی، اینترنت پرسرعت داشته باشند و سال به سال هم تعدادشان بیشتر شود، هراسان است؟
پاسخ ساده است: صدا و سیما!
اینترنت پرسرعت یعنی دسترسی آسان به رادیو و تلویزیونهای اینترنتی؛ حالا چه از نوع سنتی آن به صورت پخش زنده یک شبکه رادیویی و تلویزیونی و چه از نوع مدرنتر و غیرخطی آن، یعنی پادکستها و سایتهای پخش ویدیو نظیر یوتیوب.
اگر اینترنت پرسرعت، فراگیر شود، میتواند کمکم انحصار (قانونی) رسانهای صدا و سیما را بشکند و یکطرفه بودن و جداسازی خبری صدا و سیما را از بین ببرد.
در نتیجه، صدا و سیما ترجیح میدهد که سرعت اینترنت در حدی بماند که رسانههای اینترنتی، در حد متن و عکس باقی بمانند و تنها رقیب روزنامهها محسوب شوند.
در طول همه سالهایی که اینترنت به ایران آمده، علاقهی فراوانی داشته که متولی اینترنت در کشور نیز باشد و به نظرم این علاقه نمیتواند جز ترس از قابلیتهای این رقیب، دلیلی داشته باشد.
۶- واقعیت این است که اینترنت، همهاش فرصت است و کسانی که با عکس گرفتن از سایتهای پورنوگرافیک، چاپ مطالب سایتهای معاند و داستانسازی درباره اغفال دختران در چترومها، میخواهند آن را یک تهدید جلوه دهند، انگیزههای دیگری دارند. وگرنه اخبار و تحلیلهای دروغ فلان سایت اصولگرا همان قدر جدی گرفته میشود که داستانسراییها و افشاگریهای بهمان سایت ضدانقلاب.
۷- اینترنت، حتی در جامعه ایران و با فرهنگ ایران، به راحتی میتواند به یک ابزار و محیط کار تبدیل شود و به کاهش هزینهها، افزایش بهرهوری و رونق اقتصاد کشور کمک کند. فراموش نکنیم که بیش از دو سوم جمعیت کشور جوانند و هنوز برای تغییر و آموختن، وقت بسیار دارند.
۸- سیاستگزاریهای نادرست، میتواند اینترنت را در حد «چت بیناموسی» پایین نگه دارد تا مسئولان محترم بفرمایند: «استفاده اکثر کاربران خانگی از اینترنت، منحصر است به چت و نیازی به اینترنت پرسرعت ندارند.»
باید از آن مسئول محترم پرسید مگر با این اینترنت، جز چت کردن، کار دیگری هم میشود کرد؟
پینوشت: در بند اول، نوشتهام «با حداکثر سرعت ۵۶ کیلوبیت بر ثانیه» باید تصحیح کنم: «با کندی ۵۶ کیلوبیت بر ثانیه»
لینک مطلب در بالاترین
یادداشتهای شما:
این مطلب در سایت خبری تحلیلی پارسینه منتشر شد.
http://www.parsine.com/pages/?cid=644
[ سایت خبری تحلیلی پارسینه ] | [چهارشنبه، ۵ تیرماه ۱۳۸۷، ۹:۴۹ صبح ]اینترنت پر سرعت یعنی آزادی بیان و حضرات همیشه از آزادی بیان می ترسن.
[ مَتَتی ] | [چهارشنبه، ۵ تیرماه ۱۳۸۷، ۱۰:۲۴ صبح ]سلام
درست زدین به هدف. خیلی هاش تو دل خیلی ها بود که شما همه رو اینجا لیست کردین.
[ مارمولک ] | [چهارشنبه، ۵ تیرماه ۱۳۸۷، ۱۱:۴۰ بعدازظهر ]Hi man dar hamin mantaghe minishinam va be hich vajh nemitavanam be internet vasl shavam . chand bar computer ra dadam chek kardand va hamishe ham goftand hich eybi nadarad. mitavanid man ra rahnamaii konid ke che" Internet Card" ra bayad bekharam ya ehtemaln aya ellatte in masale che mitavand bashad?
Hamid
please email me. thanks
h.reza74@yahoo.com
عالی نوشته بودید. مدت ها است که میخواستم همچین متنی منتشر کنم. البته فکر نمیکنم میتوانستم به قشنگی شما بنویسم. فقط میخواستم بگم اظهار نظر های مسوولین که هر روزه تو رسانه ها میگن ما داریم بستر سازی میکنیم که سرعت اینترنت را بهبود بدیم دروغ محض است چون عملآ با محدودیت ۱۲۸ کیلوبیت در تناقض است.
قربان شما.
aghaye khamenei wa sayere hazarat ham az internet e por sorat mitarsand zira dasteshan bishtar roo mishawad wa mardom az tarighe internet mifahmand ke che kolahe goshadi sareshan rafte ast. in bozorgtarin khatarist ke anha mikhahand joloyash ra begirand wa toode ha ra olagh negah darand. rahe hal in ast ke az khdamaaate sherkate mokhaberat estefade nashawad wa eteraz haye jami karbaran bishtar shawad ta estefade az internete por sorat ra emkan pazir konand.
[ ] | [پنجشنبه، ۶ تیرماه ۱۳۸۷، ۷:۴۰ بعدازظهر ]مملکتی که بخاطر ترس از استفاده غیر اخلاقی نکردن از اینترنت از اینترنت پر سرعت پرهیز میکند نشانه های دیکتاتورزدگی را دارا میباشد منتها از نوع جدیدش
[ habib ] | [پنجشنبه، ۶ تیرماه ۱۳۸۷، ۹:۱۷ بعدازظهر ] به خاطر اینکه نگران خودشونند(جریان سوتی های اخیر معاون و ...)
مردم به دل نگیرند!
کاملا با حرفهات موافقم.
من خودم از اینترنت به اصطلاح ADSL 128 استفاده می کنم.
تنها مزیتی که داره، اتصال دائمی اونه وگرنه از لحاظ سرعت فرق چندانی ندارند.
مسلمآ حکومت از اینترنت پر سرعت می ترسه
یکی از اهداف این حکومت از محدود کردن اینترنت، اینه که می خواد مردم رو بی سواد، بی اطلاع، گیج و سردرگم نگه داره و گوششون رو با حرف های خودش پر کنه
آمار کتابخوانی که افتضاحه، اینترنتم که محدوده و خیلی ها اصلآ نمی دونن اینترنت چیه
نتیجه اش میشه بی اطلاع موندن مردم (عوام) و سلطه راحت این حکومت بر مردم
یعنی انجام هر غلط کاری به اسم اسلام
یعنی بی عدالتی
یعنی دیکتاتور پشت پرده اسلام
مساله مهم تر اينه كه جناب دكتر(!) سليماني وزير مجترم ! وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات(!) اصلا فرق بين ديال آپ و ADSL نميدانند.
دوستاني كه به سرعت اينترنت اعتراض دارند به آدرس زير برويد و امضا كنيد لطف كنيد آدرس را براي ديگران بفرستيد يا در وبلاگتان قرار دهيد
http://www.petitiononline.com/hsiforus/petition.html
-------------------
دوست عزیز
واقعاً فکر میکنی با امضای تومار، اتفاقی خواهد افتاد؟
بهرنگ
سلام
این دولتی که ما می بینیم از سایه خودشم میترسه
من که اینترنت ماهواره ای دارم وراحتم
چاره چيه!!!!!!!!!!!
من كه فعلا دارم با اين اينترنت ذغالي مي سوزم ومي سازم......
یه چیز جالب تر
من به اینترنت پر سرعت دسترسی ندارم وقتی که تصمیم گرفتم به لحاظ کارم اینترنت بگیرم مخابرات محترم سر کوچه
کابل برگردون کرد و فیبر نوری.حالا بیا بفهمون که اصلا نمیشه از اینترنت پر سرعت استفاده کرد
جالبه نه؟
نکته:
مشکل ما بزرگتر از این حرفهاست!
مردم ما قبلاً قیام کردند نان داشتند برای تکه ای پنیر, الآن کسانی هستند که نان را از دست مردم میگیرند.
توجه:
اگر بفهمید,اگر آنچه فهمیدید بگویید, آیا ضد نظامیم؟ یا می خواهیم به طوری اصلاح شود که همه سود ببریم
جمع کنین بابا بااین اینترنت کی... خودشونو گایی... اون تخمه... (سلیمانی وزیر ارتباطات) میگه ملت با اینترنت فقط چت میکنن به تخ... که چت میکنن بابا یکی نیست به این بگه اینترنت استفاده های دیگه ای هم داره اصلا نکنه خودتم با زیدت چت میکنی پدر سوخته .................. خب حالا اقدم خالی شد ببینین دوستان تا وقتی این حکومت پابرجاست وضع همینه با امضای طومارو کس..... نوشتن هم چیزی حل نمیشه فقط باید صبر کرد
[ بهروز ] | [یکشنبه، ۳۰ تیرماه ۱۳۸۷، ۰:۰۲ صبح ]تنها بدهکاری ما به نظام باید رای ندادن در هیچ دوره از هر انتخاباتی باشه تا در بهار ازادی همه در کنار هم سقوط این نظام کثیف رو که در پشت پرده ی اسلام هر غلطی رو که می خواد می کنه رو جشن بگیریم.
[ محمد ] | [پنجشنبه، ۳ مردادماه ۱۳۸۷، ۰:۴۲ صبح ]خودمونيم اما اگه يه سري به كافينتا بزنيم مي بينيم واقعا درصد نا چيزي از كاربرا استفاده علمي و مفيد از اينترنت مي كنند. استفاده علمي از اينترنت كه ديگه سرعت خيلي بالا نمي خواد. حالا گيرم كه سرعت اينترنت جوري شد كه بشه تلويزيون را هم ديد اين چه دردي از درداي مملكتو دوا مي كنه؟ هر چند بازم قبول دارم كه بلاخره اوني كه بخواد استفاده مفيد از اينترنت بكنه با بالا رفتن سرعت خيلي كارش راحتتر ميشه اما واقعا چند درصد از كاربرا اين نياز رو احساس مي كنند؟ اميد وارم واقعا همه اينگونه باشند.
[ محمد ] | [جمعه، ۱۱ مردادماه ۱۳۸۷، ۰:۰۵ صبح ]واقعا" که خیلی مزخرف هستید .
هرچی آدم کثیف و ضد انقلاب و خود فروش و میهن فروش هست در این سایت جمع شدند .
همگیتون به جهنم بروید .
مطلباتون به درد نخوره
[ دينا ] | [جمعه، ۲۵ مردادماه ۱۳۸۷، ۱:۴۱ بعدازظهر ]خوب راست میگن دیگه ...
این چه ایترنتیه که 128کیلوبایتشم 10 کیلوبایته؟؟؟
ولی یه چیزم بگم میخاید باور کنید میخاید باور نکنید ... امریکا هم میخاد اینترنت پر سرعتو جمع کنه...چرا؟ چون همه ی امریکایی ها فیلم اهنگ بازی ها رو به راحتی دانلود میکنند در صورتی که باید برن 100 هزار تومن پول بدن تا یکی از اینا رو بخرن...
مثل اینجا که نیست 1000 تومن باشه...
ولی اگه اینترنتمون پر سرعت بشه خیلی خوبه...
دوستمون خوب گفت اصلا اینا نمدونن اقتصاد دوم دنیا یعنی چی !!! فقط بلدن حرف بزنن اونم نه درست بر خلاف همه اساس ها و عقاید ها بالاخره همینه که به ما می کن جهان سومی
ممنونم تو خوب نوشتی خدا کنه تو رو جزو اونا نبینیم
با سلام در قرنی زندگی می کنیم که اگر زبان انگلیسی و کامپیوتر ندونی بی سوادی!(کاربر کامپیوتر کیست : کسی است که حداقل یک خط زبان برنامه نویسی بداند) اینو من نمی گم مایکروسافت می گه
من اینو قبول دارم که مردم ایران اگر اینترنت پرسرعت هم بهشون بدیم کار زیاد خاصی انجام نمی دهند یعنی استفاده درست نمی کنن(مردم کره جنوبی 88% دسترسی به اینترنت دارن و 80% دسرسی روزانه) ولی من که خسته هستم می خوام بد از این که به خونه اومدم چند تا کلیپ از اینترنت ببینم(سایت starsclips.net) یه نگاهی به کشورهای همسایه بندازیم(بیخیال ژاپن و امریکا و اروپا) همین پاکستان اینترنت 2 ساله اومده توی کشورش ولی سرعت زیر 512K/bit رو اینترنت نمی دونه(قیمت اینترنت 2M/bit ماهیانه 28 هزار تومانه بدون محدودیت)، ما حتما در سال 1404 در منطقه اول می شیم شکی درش نیست!!(یعنی 17 تا ساله دیگه همین آشه و همین کاسه)
خوب چرا به ما اینترنت پرسرعت نمیدن؟ جز دلایلی که دوستان گفتن اضافه کنید
1 شما چون با اینترنت دایال آپ وصل می شوید زمان زیادی طول می کشد که کارتان را با اینترنت انجام بدید(مثل ثبت نام دانشگاه یا خودرو) و در نتیجه پول بیشتری باید بدین
2 چون هنوز سیستم فیلترینگ ایران کامل نشده می تونه از فیلتر رد شه
3 محدود کردن کاربر (جز چت کردن می شه کاری کرد)
مخابرات فقط روزانه 600 میلیون تومن از پیامک پول در میاره(حساب کنید بجز پول تلفن ثابت و همراه و استفاده از اینترنت و نصب و راه اندازی سیستم های مخابرات و...)
مگر کشیدن فیبرنوری چه هزینه داره با این درآمدی که مخابرات داره ، هیچی
آقای سلیمانی می فرمایند این سرعت اینترنت برای دانلود یه کتاب 500 ص کافیه!!! یا 128 کیلوبیت هم زیاده همون 56 کیلوبیت کافی! ما مشکل پهنای باند نداریم به دانشگاهها ولی به منازل هرکی می خواد پولشو بده!!(وای به حال ما که وزیرمون اینو می گه) الان هم درن سهام مخابرات رو میدن بخش خصوصی (80%) و 20% برای دولته باقی می مونه در نگاه اول خیلی خوبه به نظر میاد ولی اگر ببینیم که در اون 20% دولت مدیریت و تصمیم گیریها اتفاق می افته هیچ فرقی نمی کنه چون مخابرات اجازه نمی ده یه شرکت خصوص با یک شرکت خصوصی خارجی قرارداد ببنده یعنی مخابرات نقش دلاله داره
من در کانادا زندگی می کنم(شهر ونکوور و منطقه البرتا)
من یک تلفن همراه دارم و ماهیانه 42$ پول می دم و می تونم نامحدود از تلفن استفاده کنم (چه استفاده کنم چه نکنم 42$ باید بدم) در آمد ماهیانه من 1600$ (شاید شما دوستان بگید 42 دلار خیلی زیاده ولی واقعا پولی نیست)
با سپاس فراوان
مونا از ونکوور
mona_masihy@yahoo.com
به خدا واسه ي باز شدن اين صفحه 1دقيقه معطل شدم
آخه چرا؟؟؟؟؟؟ مثلا سال شكوفاي
جانا سخن از زبان ما میگویی.
[ حکومت نظامی ] | [دوشنبه، ۱ مهرماه ۱۳۸۷، ۴:۴۱ بعدازظهر ]چند وقت پیش برنامه ای در تلوزیون پخش شد، در مورد مضرات اینترنت پرسرعت!!!!!!
قیمت بالای اینترنت رو که به دست مصرف کننده می رسد، به همین دلیل ساده است. یک ISP بایستی برای خط 8 مگ، ماهانه حدود 700 هزار تومن بده که چندین برابر کشورهای دیگست.
اینجا همه چی سر جاشه!!
[ امیر ] | [شنبه، ۶ مهرماه ۱۳۸۷، ۲:۳۷ بعدازظهر ]سلام به همه ! جوابه بعضیا که می گن اینترنیت پرسرعت به دردموون نمی خوره و استفاده نا به جا میشه ! حق با شماست ! انرژی هسته ای هم هم میشه استفاده خوب کرد هم بد حالا خوده شما بگید اینترنت پر سرعت بده ؟ من در منطقه یوسف آباد 3 ساله زندگی می کنم ! امروز یعنی 1387/8/17 شاتل قول داده 20 - یا 30 روز دیگه میان ای دی اس ال 128 رو وصل می کنن ! قانون اول ! به مرگ بگیرید تا به تب راضی بشن ! من حداقل 60-70 نفر رو می شناسم که آرزوشون داشتنه ای دی اس ال 128 ! خنده دار نیست ! ماهی 70 هزار تومن پول تلفن ! و مسائله دیگش ! باعث دیدنه کابوسه ای دی اس ال می شه ... مورده دوم ! من کسایی رو می شناسم که سوادشون فوق دیپلمه ابتدایی دارن ! از این دولت هم ناراضین ! ولی به خدا قسم می خورم این دوره جزوه اولین نفرا بودن رای دادن ! یه خانواده 5 نفره ! برای گرفتن کپن بیشتر و سهمیه بنزین بیشتر !...... وسلام ! موفق باشید
[ دی جی بلک ] | [جمعه، ۱۷ آبانماه ۱۳۸۷، ۰:۳۸ بعدازظهر ]من در يك شهرستاني زندگي ميكنم كه همه پهناي بانش نيم مگ هستش حالا اين پهناي باندو بين 50 مشترك تقسيم كردند من هم خير سرم يكي از اين يوزرها هستم و براي كافي نت ازش استفاده ميكنم افسوس از باز شدن يك پيج واقعاً گريه داره
[ رضا ] | [جمعه، ۹ اسفندماه ۱۳۸۷، ۳:۴۰ بعدازظهر ]سلام . واقعا ممنون واسه این متن توپولت . کلی لذت بردم.
یه سوال : وقتی تو گوگل خلیج فرسو نوشته بودن خلیج عرب من رفتم تو یا سایت ایرانی یه لینکی از گوگل گذاشته بود که بریم اعتراض خودمونو توش بگیم . سایتی چیزی هست که ماهم بتونیم شکایتمونو از این محدودیت سرعت توش بگیم به مسئولش ؟ ؟ ؟؟ ؟ ؟؟ ؟ ؟
یا باید مثل من هر 3 دقیقه یه بار فحش بدم بهشون ؟
بابا جان سر چی دارین میبحثین؟همون 128 را هم درست بدن کلاهو بندازین هوا.من به لطف دولت دهم خدمتگذار !!!!!!!!!!!!!!!! اینترنت پرسرعت128بربستر دی ال سی دارم که در هر دقیقه 6 بار حداقل قطع میشه.40000تومن برا 3 ماه دادم واینه.بابا قدر این دولت خدمتگزارو داشته باشین مخصوصا این رئیس جمهور صدیق وبا وجدان که سیرت وصورت یک شکلن.دیدین که چقدر زیبا هستند ایشون سیرتشونم همون شکلیه.حالا بخندین ولی باید به عرض برسونم به لطف این ملکه زیبایی تمام خطوط تلفن در ایران به تدریجdlcمیشن ولذتی که الان من از اینترنت پر سرعت جمهوریه اسلامی میبرمو شما هم میبرین.به این میگن چشاندن طعم خدمت اصولگرائی به مردم صبور وظلم پسند ایران.
[ امیر ] | [جمعه، ۱۳ شهریورماه ۱۳۸۸، ۰:۵۸ صبح ]عزیزان من به قول وزیر ارتباطات دولت نهم:
پهنای باند ما خیلی کلفته
[ abc ] | [شنبه، ۲۵ مهرماه ۱۳۸۸، ۸:۰۲ بعدازظهر ]دوست عزیز فراموش نکنید که همین اینترنت رو هم اینها به زور و از روی رودربایستی می دن، والا مگه عقلشون کمه که دستی دستی به سطح آگاهی و درک مردم کمک کنن و خودشون رو بدبخت کنن..؟
[ حسین از شیراز ] | [سه شنبه، ۲۸ مهرماه ۱۳۸۸، ۱۰:۵۸ صبح ]خیلی توپ بود این متن. این را منی می گویم که اصولاً خیلی نوشته های تو را نمی خوانم و یا با بی میلی می خوانم. مهمترین نکته این متن این بود که کشف بزرگی نکرده بود و یک حقیقت ساده را که شاید خیلی ها بدانند مدلل و موجه کرده بود. شنیدم تا این طرفها آمده ای خوب بابا اگر سری به امر القرای جهان اسلام (منظورم لندن است) زدی سری به ما بزن.
اینترنت ماهواره خوبه سرعتش اما باید بری وام بگیری بخوای 1 ماه ازش استفاده کنی اگه سرعت خوب و دانلود تا 10 گیگ بخواین برای دفعه اول بابتdvb و اشتراک و پول تلفن و اکانت لازم 250 هزار و از دفعات بعد 130 هزار تقریبا دمه عنتری نژاد گرم زیرشم نرم
[ محمد ] | [سه شنبه، ۱۹ آبانماه ۱۳۸۸، ۱:۲۶ صبح ]اینم میزارم تا دوستان [...]شون بیشتر بسوزه
یک محاسبه ساده ریاضی در باره اینترنت پرسرعت مالزی با ایران بیانگر این اعداد است:
سرعت اینترنت پر سرعت مالزی: 224 مگابیت ضرب در 1024 کیلوبیت = 229376 کیلو بیت
سرعت اینترنت پرسرعت ایران: 128 کیلو بیت
نسبت اینترنت پرسرعت مالزی به ایران: 1792 برابر
قیمت اینترنت پرسرعت ایران: هر 128 کیلوبیت در ثانیه به طور متوسط 15000 تومان
قیمت اینترنت پرسرعت مالزی: هر 229376 کیلو بیت در ثانیه معادل تقریب 1500 تومان
مقایسه قیمت اینترنت پرسرعت مالزی نسبت به ایران: حدود 9 ریال در هر 128 کیلو بیت در ثانیه
به این ترتیب می توان نتیجه گرفت قیمت اینترنت پرسرعت ایران حداقل 16 هزار برابر اینترنت پرسرعت مالزی است.
ghorbbbbbbbbbbbbbbon nevisandeh ke az hazrat ali ham bishtar mifah mad i love you
[ reza ] | [یکشنبه، ۱۳ دیماه ۱۳۸۸، ۱۱:۵۴ صبح ]ممنون از مطلبتان. در مورد اینترنت بیشتر بنویسید.
[ کاوه ] | [یکشنبه، ۷ شهریورماه ۱۳۸۹، ۳:۵۳ صبح ]والا ما که الان ۲ ساله از اینترنت یک مگابیت شرکت فناوا استفاده میکنیم و هیچ مدرکی هم ارائه نکرده ایم. این محدودیت ۱۲۸ کیلوبیت را ما که اصلا ندیدیم برقرار باشد. حتی شرکت های معروفی چون پارس آنلاین هم به یوزرهای ۱۲۸ خودشون ۱ مگ سرعت میدن و این خط ها فقط اسمشون ۱۲۸ هست.
اینارو با یه جستجوی ساده توی اینترنت هم میشه فهمید.
من گمون میکنم شما دلت نمیخواد سرعت بالا باشه! وگرنه الان که هست!
با سلام
من در بوشهر هستم
من سال 83 ، کامپیوتر رو برای اولین بار در 17 سالگیم دیدم! و با دیال آپ بودم
2 سال بعد adsl 128 گرفتم که با کلی التماس 256 کرد و کلی پول
الان هم حداکثر 128 برای خانه ها میدهند که دوباره با کلی التماس 256 بهم دادند
به خاطر همین میخوام اینترنت ماهواره ای بگیرم چون این همه کامپیوتر روشن میزارم کلی پول برق می آید
دیگه حتی اینترنت 10 مگ هم ایران بده نمیخوام همون ماهواره ای استفاده میکنم
من 99 درصد زندگیم مدیون اینترنت هستم اگر اینترنت نبود من هنوز بدبخت بیچاره هیچ نفهم بودم.
ریدن تو این مملکت
که از داشتن یک پارک هم محروم بودم.
دمتون گرم. واقعا حقیقت جز این نیست.
ولی یادمون نره که فقط سرعت اینترنت نیست که پائین بخش بزرگی از شهر های کوچک و روستاهای ما هستند که اصلا به همین سرعت پائین هم دسترسی ندارند. و بحث دیگه هزینه اینترنت داخ ایران است که اینها همه با هم محدودیت دسترسی به اینترنت و عدم اگاهی ملت و باور کردن دروغ هایی که این ها می خوان به خورد ملت بدن را باعث می شه.