دیده‌بان گاه‌نگاری‌های بهرنگ تاج‌دین
خوراک وبلاگ
یکشنبه ۳ تیر‌ماه ۱۳۸۶

جانشينی احمدی‌نژاد، وسوسه يا مخمصه

۱- دو سال از انتخاب محمود احمدی‌نژاد به مقام رياست جمهوری گذشت.
اين مدت زمان به خوبی نشان داد که احمدی‌نژاد، همانی است که حدس می‌زديم (و حتی بدتر از آن) نه آن چه نشان می‌دادند يا تصور می‌کرديم (دوست داشتيم) که باشد.

۲- احمدی‌نژاد، مرد عمل است. اما عملش چيزی نيست جز سخنرانی و حرف زدن. مردی که نه حرف خوب می‌زند و نه، خوب حرف می‌زند. قله، هسته‌ای، هاله نور، افسانه هولوکاست، کم بودن دو بچه و هزار و يک حرف ديگر
چنان چه قبل از رسيدن به اين مقام هم از بردن نفت بر سر سفره‌های مردم گفته بود و از مسأله نبودن پوشش جوانان و از مافيای نفتی و از هزار و يک چيز ديگر که همه پوچ از آب در آمدند.

۳- اما در اين دو سال، تشنج‌آفرينی‌های خارجی و سياست‌های غلط داخلی دولت نهم، تنها موجب سقوط روزافزون کشور شده است. اين دولت، موفق شده کاری کند که برگرداندن کشور به سطح سوم تير ۸۴، به سال‌ها تلاش و کوشش نياز داشته باشد. بالا بودن قيمت نفت اما عاملی بوده که اگر چه به ظاهر، اثرات سوء سياست‌های دولت را تخفيف داده، اما در واقع آن‌ها را به تأخير انداخته است.

۴- حسين صفار هرندی، راست می‌گويد. «حكومت كردن پس از دولت نهم آسان نخواهد بود» چرا که اين دولت و رييسش، آن قدر حرف زده‌اند و تبليغ کرده‌اند که «سطح توقعات مردم را بالا برده‌اند» و به اين مسأله نيز «افتخار می‌کنند»
دولت نهم کاری کرده که نفت ۴۰ دلاری نيز پاسخگوی اشتهای هزينه‌های بی‌دليل و نتيجه کشور و بودجه‌اش نباشد. بسياری فعالان توليد داخلی، به خاک سياه نشسته‌اند و دولت با تعرفه صفر، سيب‌زمينی و نارنگی وارد می‌کند.
از طرف ديگر، همه رسانه‌ها نيز با آن‌ها بوده‌اند و آن قدر برای اين دولت، هورا کشيده‌اند که بسياری از مردم، باور کرده‌اند که تا کنون، هيچ گاه اين قدر خوشبخت نبوده‌اند.

۵- به قول سعيد حجاريان «اين دولت، ضاله است و ساقط کردن آن، از اوجب واجبات» اما اگر به فرض (محال) در انتخابات رياست‌جمهوری پيش رو، شخص ديگری به جای احمدی‌نژاد رييس‌جمهور شود، چيزی فراتر از يک ويرانه را تحويل خواهد گرفت با خروارها بدهی و تورم و هزينه و توقع انباشته.
از ديگر سو، دوباره رسانه‌های حکومتی، يک‌پارچه به انتقاد و دروغ‌پردازی و هو کردن دولت آينده خواهند پرداخت و چنان بلايی بر سر جانشين احمدی‌نژاد خواهند آورد که از کرده‌اش، پشيمان شود.

۶- اين دقيقاً همان مخمصمه‌ای است که اصلاح‌طلبان با آن درگيرند.
از يک سو، پيروزی در انتخابات، به معنی به ارث بردن نتايج سياست‌های غلط دولت نهم است و تکرار دوباره ايستادگی سياسی و رسانه‌ای همه‌جانبه راست‌گرايان و دوباره از دست دادن مقبوليت و آبروی سياسی
از ديگر سو، کنار نشستن و دادن مجال برای ادامه سياست‌های سراسر غلط و مضر دولت نهم، خلاف اخلاق است. چرا که هر روز حکومت اضافه اين دولت، به ضرر کشور و مردم است.

۷- کسی جز احمدی‌نژاد و همفکرانش، نمی‌تواند روی در اختيار داشتن حمايت همه‌جانبه کليه اين نهادها حساب کند: مجلس، شورای نگهبان، قوه قضاييه، صدا و سيما، نيروهای نظامی و انتظامی، حوزه‌های علميه، تريبون‌های نماز جمعه و همه نهادهای تحت نظر رهبری
اگر کسی يا گروهی حاضر شود که پس از پايان دوره چهار ساله احمدی‌نژاد، جانشين او شود، داوطلب آن شده که بدون در اختيار داشتن ابزارهای دولت نهم، کار بازسازی کشور را بر عهده گيرد. بدون شک، بازسازی، از خراب کردن دشوارتر است و می‌توان با تقريب خوبی، احتمال موفقيت در انجام چنين کاری را صفر دانست.
اين يعنی جانشينی احمدی‌نژاد چيزی نيست جز ايثار و انتحار سياسی

۸- در اين دو سال از احمدی‌نژاد، حرف‌هايش، تصميم‌هايش و سخنانش بسيار نوشته‌ام. اين‌ها تنها بخشی از اين نوشته‌هاست. تک‌تک اين نوشته‌ها، مايه تأسف است.

بالاترین  دلیشس  توییتر  فرندفید  فیس‌بوک


یادداشت‌های شما:

سلام ، همه حرفها حرف اكثر مردم حداقل پايتخت است ، سعي مي كنم " مردی که نه حرف خوب می‌زند و نه، خوب حرف می‌زند " در خاطرم بماند ! مي داني راستش من خودم شخصا فكر نمي كردم يك نفر در چيزي حدود 2 سال بتواند اين همه ويران كند و اين همه كشور را شخم بزند . آن روزها آنقدر از خاتمي شاكي بودم كه به اينها فكر نمي كردم ...

[ Mehdi ] | [سه شنبه، ۵ تیر‌ماه ۱۳۸۶، ۹:۱۷ صبح ]


أقا استايل OS X براي گوگل ریدر با فارسي مشكل داره.....
مي شه يه نگاهی بهش بندازی درستش کنی؟

بهرنگ: شرمنده!
نه اپل در دسترس دارم، نه Mac OS X
متأسفانه با سيستمش آشنايی زيادی هم ندارم
در نتيجه بايد عذرخواهی کنم

[ شهاب ] | [چهارشنبه، ۶ تیر‌ماه ۱۳۸۶، ۸:۰۰ بعدازظهر ]


باسه Greasemonkey اش رو می گم ها...

[ شهاب ] | [چهارشنبه، ۶ تیر‌ماه ۱۳۸۶، ۹:۵۸ بعدازظهر ]


سلام
بازتاب یه عکس از احمدی نژاد در بخش طنز(دیدنی های روز) زده که اونو در یه زمان خاص و در یه جای خاص نشون می ده . برو ببینش و اگه حرفی داشتی در وبلاگت بنویس.
موفق باشی.

[ علی ] | [یکشنبه، ۱۷ تیر‌ماه ۱۳۸۶، ۲:۳۸ بعدازظهر ]