شنبه ۱ تیرماه ۱۳۸۷
دولت نهم و فتح قلهای دیگر
۱- همین چند ساعت پیش که مطلب قبلی را مینوشتم، هنوز خبردار نشده بودم که به سلامتی و میمنت، جدول خاموشی برق در مناطق مختلف شهر تهران از سوی دولت خدمتگزار منتشر شده است و به این ترتیب، از امروز «امالقرای جهان اسلام» قرار است روزی چهار ساعت برق نداشته باشد.
۲- شوخی شوخی، دولت محترم دکتر محمود احمدینژاد، دارد رسماً کشور را به دهه ۶۰ برمیگرداند. از شیوع زندگی سادهزیستانه (اگر نگوییم ریاکارانه) و دادن شعارهای سوسیالیستی تا سپردن زمام کارخانه سایپا به یک جوانک بیتجربه و رواج دوباره کوپنیسم و نو-کوپنیسم (سهام عدالت) و صد البته زیر سؤال بردن همه علوم، علیالخصوص اقتصاد و زدن حرفهای خندهدار مانند کابینه ۷۰ میلیونی. فعلاً که چشممان به قطعیهای برنامهدار برق هم روشن شد. فقط امیدوارم کار به موشکباران نکشد.
۳- آی ایرانیان محترم و معززی که اگر روزی سه بار به قصد قربت به «آخوندها» فحش ندهید، شب خوابتان نمیبرد، بدانید و آگاه باشد که بعد از دولت موقت، دولت نهم کمآخوندترین دولتی است که اداره کشور را به دست گرفته است و با برکنار پورمحمدی، الان فقط یک وزیر روحانی (محسنی اژهای) در کابینه باقی مانده است که آن یک نفر هم قانوناً باید مجتهد باشد. جز آن، این گروه (آبادگران) برای اولین بار یک رییس غیرروحانی را بر صدر مجلس نشاند و در مجلس هشتم هم رویهاش را ادامه داد. مشکل، روحانی بودن خاتمی و هاشمی نبود که حالا با کت و شلوار احمدینژاد و دکترای مهندسی عمرانش بخواهد حل شود.
۴- مسأله تأمین آب و برق و گاز (و البته اینترنت) تا وقتی که انحصاراً به دست دولت است، اصلاً ربطی به نوع حکومت ندارد که دینی باشد یا غیردینی، دموکراتیک باشد یا دیکتاتوری، امام زمانی باشد یا نه؛ این کاملاً برمیگردد به مدیریت دولت و برنامهریزیاش که به میمنت و مبارکی، یک سالی هست که از شر این مغز متفکر لعنتی، از شر این نفس لوامه، از شر سازمان مدیریت و برنامهریزی خلاص شدهایم.
۵- من نمیفهمم این چه طرز مدیریت است که میگویند پول نفت مانند غنایم جنگی غزوات پیامبر است و به جای ذخیره کردن، باید بین مسلمین تقسیمش کرد؟ آخر قصه حضرت یوسف و خواب پادشاه مصر را برای هر کودکی هم که تعریف کنید، میفهمد که باید به فکر آینده هم بود و نمیشود با «خدا کریم است» و «خدا بزرگ است» و «چو فردا شود، فکر فردا کنم» و «بچه، روزیاش را میآورد» کار و زندگی کرد. آخر این گونه است مدیریت امام زمان بر جهان!؟
۶- روی دیگر سکه، قطع چند صد مگاوات برق در صنایع بزرگ است. چند ماه قبل، با یکی از مدیران صنعت فولاد کشور که صحبت میکردم، میگفت که دو سالی است که هر روز، برق برخی از کارخانههای فولاد کشور (از جمله فولاد خوزستان) را روزی چند ساعت در ساعات اوج مصرف برق قطع میکنند. میدانید این یعنی چه؟
این یعنی کاهش تولید، یعنی چند ده میلیون یا شاید چند صد میلیون تومان ضرر روزانه، به کارخانه و به صنعت کشور. به علاوه، کاهش تولید، یعنی افزایش قیمت. جدای از آن، کارخانه فولاد، لامپ نیست که تا برق آمد، دوباره روشن شود ... و تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل
لینک مطلب در بالاترین
یادداشتهای شما:
سلام.اتفاقا من هم دیشب مطلبی در همین مورد نوشتم.اوضاعی که این بیمار روان پریش ایجاد کرده به گمانم ا زاین بدتر هم خواهد شد.صدای ما چهارتا و نصفی آدم هم فقط به گوش خودمان میرسد و بس.مردم نان و ماستشان را میخورند.
[ سارا ] | [شنبه، ۱ تیرماه ۱۳۸۷، ۱:۲۲ بعدازظهر ]خود شیفته چرا وقتی میخوای به خودت توی بالاترین لینک بدی اسم خودت رو اضافه میکنی؟
----------------------------------
دوست گرامی
من به مطلب خودم در بالترین لینک ندادهام. محض اطلاع شما هم عرض کنم که خود من، زمانی بالایار بالاترین بودهام و اهل تقلب و درست کردن چند نام کاربری نیستم
با این حال، اگر فکر میکنید که تخلفی رخ داده، میتوانید به دوستان تیم مدیریت بالاترین، ایمیل بزنید و گزارش بدهید
بهرنگ